|
Post by Englishman4 on Apr 12, 2021 18:16:08 GMT 2
Κε μεγαλομάστορα με επιφύλαξη το παρακάτω. Μπορείς να βάλεις ένα "NEXT"στο τέλος της σελίδας εφόσον συνεχίζει σε δεύτερη; Τώρα έχει στην κορυφή μόνο. Αν υπάρχει στο τέλος της δεν χρειάζεται να ανεβαίνουμε πάλι πάνω. (Αν βάζω δύσκολα ξέχνα το ).
|
|
|
Post by Heisenberg on Apr 13, 2021 5:04:22 GMT 2
Καλημέρα.
Δυστυχώς δεν είμαι μεγαλομάστορας με την έννοια που το θέτεις, δεν γνωρίζω αρκετά από κώδικα html δηλαδή, μακάρι να γνώριζα παραπάνω. Έψαξα και βρήκα πως αυτό που ζήτησες προϋπάρχει και λειτουργεί αν είναι ενεργοποιημένο το javascript στον υπολογιστή και στον browser του υπολογιστή. Όσο το δοκίμασα δεν το είδα να δουλεύει. Βρήκα ένα plugin για τα φόρουμ της proboards που φιλοξενεί το φόρουμ και το έβαλα. Βλέπω πως το εμφανίζει στον πάτω δεξιά. Τσέκαρε και πες μου αν σου κάνει. Ομολογώ πως κι εγώ το είχα εντοπίσει το θέμα αλλά δεν το έψαξα διεξοδικά μέχρι που μου έδωσες κίνητρο.
|
|
|
Post by Englishman4 on Apr 13, 2021 9:18:55 GMT 2
Καλημέρα. Δυστυχώς δεν είμαι μεγαλομάστορας με την έννοια που το θέτεις, δεν γνωρίζω αρκετά από κώδικα html δηλαδή, μακάρι να γνώριζα παραπάνω. Έψαξα και βρήκα πως αυτό που ζήτησες προϋπάρχει και λειτουργεί αν είναι ενεργοποιημένο το javascript στον υπολογιστή και στον browser του υπολογιστή. Όσο το δοκίμασα δεν το είδα να δουλεύει. Βρήκα ένα plugin για τα φόρουμ της proboards που φιλοξενεί το φόρουμ και το έβαλα. Βλέπω πως το εμφανίζει στον πάτω δεξιά. Τσέκαρε και πες μου αν σου κάνει. Ομολογώ πως κι εγώ το είχα εντοπίσει το θέμα αλλά δεν το έψαξα διεξοδικά μέχρι που μου έδωσες κίνητρο. Αν δεν είσαι μεγαλομάστορας όπως λες, τότε δέξου ότι είσαι τεράστια παιχτούρα Μια χαρά το έφτιαξες.
|
|