|
Post by southern4 on Feb 7, 2023 17:20:23 GMT 2
22η Αγωνιστική 2022-23: ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 - Ο.Φ.Η. Ημέρα: Δευτέρα 13/02/23 Ώρα: 17:00 Κανάλι: CosmOTE TV Γήπεδο: "Αθανάσιος Διάκος"
Εδώ σας θέλω για προβλέψεις! Αγωνιστικά, το ματς είναι 1Χ2. Εξωαγωιστικά, πάλι το ίδιο. Ανεβασμένος ο ΟΦΗ, πεσμένη η Λαμία. Η Λαμία όμως καίγεται για βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ είναι αδιάφορος. Σε αντίστοιχα παλαιότερα ματς, η ιστορία έδειξε ότι αυτός που χρειαζόταν τους βαθμούς τούς έπαιρνε. Επομένως? Εδώ σας θέλω. Είναι, πάντως, το μόνο ματς που θα έδινα πολύ περισσότερες πιθανότητες στο όβερ. Κατά συνέπεια, καλή απόλαυση σε όποιον κάτσει Δευτεριάτικα να σκοτώσει ένα περίλυπο δίωρο.
|
|
|
Post by Snakakis on Feb 14, 2023 10:50:24 GMT 2
Μια χαρά ρολάρει η ομάδα με τον Λιθουανό και τον Λυσάνδρου ματς με ματς. Δείχνει πλέον φυσιολογική ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Το θέμα είναι πόσο θα μείνει ο Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ και αν προλάβει να αφήσει παρακαταθήκη. Επίσης το θέμα του γκολ με τις κλειστές άμυνες μέσα στο Γεντί Κουλέ θα τακτοποιηθεί σιγά σιγά με τον Φελίπε. (Αυτός ο Δανός φέρνει λίγο στον πρώην Σουηδό ή κάνω λάθος; ).
|
|
|
Post by southern4 on Feb 14, 2023 15:41:03 GMT 2
Το θέμα είναι πόσο θα μείνει ο Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ και αν προλάβει να αφήσει παρακαταθήκη. Αυτό είναι, πράγματι, ένα σοβαρότατο ζήτημα. Θεωρώ ότι, αν συνεχίσει ο Νταμπράουσκας έτσι, δε θα τον αφήσουν για πολύ ακόμα στον πάγκο μας. Κανέναν δε συμφέρει, στις μέρες μας, μια επαρχιακή ομάδα να αρχίσει να αποκτά σωστές βάσεις με έναν φιλόδοξο προπονητή. Θεωρώ ότι, αν του χρόνου κάνει καλή χρονιά, το καλοκαίρι του 24 θα φύγει, ακόμα και με άσχημο τρόπο, που δε θα μάθουμε ποτέ. Τοράλ κατεβάζει σαραντάρα μπαλιά και τη σπάει σωστά, Φελίπε κάνει σεντερφορίσια τελειώματα επανειλημμένως και με άνεση, Μπάκιτς έχει την οξυδέρκεια να παίξει τον ανοικτό χώρο...Δεν καταντάει εκνευριστικό? Είναι αυτός ο ΟΦΗ που ξέρουμε? Πάλι καλά που υπάρχει κι ο Μπαλογιάννης να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα! Γκρόνιγχεν δίδυμος αδερφός του Πέερσον ξεκάθαρα. Συμπαθέστατος, εκπέμπει την ίδια ακριβώς μιζέρια, που λίγο θέλει να μπει στο γκρουπ των λατρεμένων παικτών της κερκίδας, όπως Καστάνιος, Φαν Ντάινεν, Σελίμοβιτς, κτλ. Μεγιάδο, Νέιρα, σας ευχαριστούμε για όλα. Αλλά πλέον βιώνουμε συνεχώς την απόδειξη για ποιον λόγο έκλεισε ο κύκλος τους και πρέπει να αντικατασταθούν. Ευχαριστούμε επίσης τον τερματοφύλακα της Λαμίας για τα δώρα του, στο δεύτερο και τρίτο γκολ. Αν γινόταν αντίστροφα, θα του ευχόμασταν ήδη να πάει συμπαίκτης του Στέφενς στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς.
|
|
|
Post by Snakakis on Feb 15, 2023 11:48:19 GMT 2
Δεν φοβάμαι εξωγενείς παράγοντες. Αν υπάρξει "αγωνιστικό φρενάρισμα" στην ομάδα θα είναι αποτέλεσμα διοικητικής πολιτικής και μόνο.
|
|
|
Post by southern4 on Feb 15, 2023 15:46:26 GMT 2
Υπάρχουν άπειροι εξωγενείς παράγοντες. Και δεν εννοώ απαραίτητα να πάρει αύριο το πρωί ο ΠΑΟΚ τον Νταμπράουσκας επειδή βλέπει τη φιλοδοξία του.
Πάμε σε ένα απλό, καθημερινό, όμορφο παράδειγμα. Εγώ αν ήμουν ένας από τους "μεγάλους" και έβλεπα ότι μία από τις μεσαίες ομάδες δημιουργεί σοβαρό αντίπαλο πλέι οφ, απειλεί την πεντάδα στη βαθμολογία και, φυσικά, διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα έβρισκα την πηγή που το προκαλεί και θα τη "χτυπούσα". Εν προκειμένω, είμαι ο Μαρινάκης και βλέπω ΟΦΗ ότι έχεις φιλόδοξο προπονητή? Ε, απλά τα πράγματα. Δε σου λέω ότι θα τον πάρει στον Ολυμπιακό απαραίτητα. Βάζει τη Νότιγχαμ και του κάνει πρόταση μέσα σε δύο ώρες: "πόσα παίρνεις στον ΟΦΗ? 400 χιλιάρικα? Ε, σου δίνω ένα εκατομμύριο". Δε θα πάει Αγγλία? Άντε κι εγώ σου λέω ότι δεν πάει, γιατί είναι φανατικός ομιλίτης! Ξέρεις τι θα γίνει με τους ψύλλους που θα μπουν στα αυτιά των συνεργατών του? Τα λεφτά είναι μικρόβιο στο μυαλό των ανθρώπων και μπορούν να χαλάσουν οτιδήποτε φτιάχνεται, σε δευτερόλεπτα. Επομένως, πιάνεις γυμναστή, βοηθό, βάζεις σπιουνιές και πάπαλα ο...νέος, λέει, Γκέραρντ! Σε χρόνο ντε τε.
Φυσικά και αυτό είναι υποθετικό σενάριο, απλά και μόνο διότι, τη σήμερον ημέραν, είναι πανεύκολο να ελέγξεις το ποδόσφαιρο, αν ελέγχεις τα λεφτά. Οπότε όσοι ονειρεύονται νέα δεκαπενταετία Γκέραρντ, καλιά να ασχολούνται με το ότι φτιάχνουμε νέο γήπεδο, που είναι και της μοδός, μα πιο πολλή πλάκα έχει.
|
|