|
Post by southern4 on Jan 9, 2023 14:15:56 GMT 2
17η Αγωνιστική 2022-23: Παναιτωλικός - Ο.Φ.Η. Ημέρα: Δευτέρα 09/01/23 Ώρα: 17:00 Κανάλι: CosmOTE TV Γήπεδο: Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ.
Αδιάφορη σχετικά αναμέτρηση, όπως και η επόμενη, αλλά πάμε να κάνουμε μια μικροανάλυση για το τι πρόκειται να συναντήσουμε. Αρχικά, αποκλείω το διπλό, αν και το ματς δε θα με εκπλήξει να σπάσει το φαβορί τού άντερ 2,5 και να μπουν αρκετά γκολ. Παρ'όλα αυτά, προβλέπω μόλις βρεθούμε πίσω στο σκορ, να ανοίξει το παιχνίδι και να γίνει ένα μικρό ροντέο, αλλά δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τις επιθέσεις των δύο ομάδων να καταφέρουν πολλά, με αποτέλεσμα να λήξει κάπως έτσι. Νικητήριο γκολ θα ψήφιζα Καρέλη.
Υ.Γ. Φυσικά, μην ξεχάσουμε ότι η ομάδα μας προέρχεται από δύο πολύ θετικά νέα, την αποχώρηση των Ντουρμισάι και Μπουζούκη.
|
|
|
Post by Englishman4 on Jan 9, 2023 19:56:13 GMT 2
Νίκη που ούτε στα όνειρα δεν την βλέπαμε και με σκορ που φέρνει ίλιγγους. Μακάρι ρε παιδιά να αρχίσει η ομάδα να γίνεται ομάδα. Άσε να δούμε βέβαια τι προθέσεις έχουν στην ΠΑΕ και τι θα έχει φανεί μέχρι τέλος του μήνα.
|
|
|
Post by Snakakis on Jan 9, 2023 20:48:08 GMT 2
Τρελό διπλό, ανάσα ζωής για τον αμερικάνο και την παρέα του. Φοβάμαι πολύ για την στασιμότητα πλέον των αναγκαίων μεταγραφών μετά και τα τέσσερα σημερινά γκολ!!!
|
|
|
Post by southern4 on Jan 10, 2023 15:00:19 GMT 2
Πωωω Πω Πω παιδιά, ειλικρινά, δεν ξέρω από πού ν' αρχίσω...
- Η επίθεση, ακόμα και χωρίς...επιθετικό, πετούσε φωτιές. (άραγε γιατί να κάνουμε μεταγραφή? πόσα να βάζουμε πια? η ομάδα ήδη κοιτάει την επόμενη σεζον) - Το κέντρο το κερδίσαμε κατά κράτος. Το τρανζίσιον έβγαινε σχεδόν αυτόματα, ενώ τα φθηνά λάθη περιορίστηκαν όπως η κυβέρνηση περιορίζει την αγοραστική μας δύναμη. - Ο Μεγιάδο παίζει να μην έκανε πάνω από πέντε λάθη συνολικά! - Πηγαίνανε πρώτοι στη μπάλα, σχεδόν σε όλες τις διεκδικήσεις, ακόμα και στις κεφαλιές! - Η άμυνα έμοιαζε λες και είναι δουλεμένη καιρό! Αναχαίτιση αστραπιαία και Παναιτωλικό χωρίς να μπορεί να περάσει μπαλιά! - Ντίκο πέτυχε το τέρμα! - Αγωνίστικε ο Τσίλια!
Δηλαδή, τι να πρωτοπούμε! ΟΚ, ανύπαρκτος ο Παναιτωλικός (έχασε ακριβώς όπως μας κέρδισε στον πρώτο γύρο - με κατεβασμένα σώβρακα), αλλά πραγματικά το Σάββατο στην Τούμπα η προσγείωση θα είναι δίχως προηγούμενο με αυτά που είδαμε! Νίκη Νταμπράουσκας-Κουνδουράκη θα έλεγα κυρίως.
Έπειτα από το χθεσινό, όλος ο δεύτερος γύρος καθίσταται σχεδόν αδιάφορος. Βαθμοί εκτός προγράμματος και στα πλέι άουτ ίσως καταφέρουμε και μια-δυο θέσεις παραπάνω από τη 12η, αν προσθέσουμε και κάποια χιναράκια τώρα, που υπενθυμίζω ότι έχουμε εκτός έδρας όλους τους από κάτω μας.
|
|
|
Post by LoGiSe on Jan 11, 2023 17:45:42 GMT 2
Ρε δεν εξηγείται διαφορετικά! Εγώ λέω πως οι απλήρωτοι πληρώθηκαν. Άλλη πιθανή εξήγηση υπάρχει πως η αμπαλίαση έβγαλε διπλό τεσσάρων γκολ στο Αγρίνιο;
|
|
|
Post by southern4 on Jan 11, 2023 17:48:37 GMT 2
Εδώ κάποιοι λένε ότι η εμφάνιση ήταν δια παντός βούλωμα στόματος όλων εκείνων που έχουν ασκήσει κριτική. Τι αμπαλίαση μου τσαμπουνάς?
|
|