|
Post by southern4 on Jan 11, 2022 15:12:10 GMT 2
18η Αγωνιστική 2021-22: Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. Ημέρα: Σάββατο 15/01/22 Ώρα: 19:30 Κανάλι: NovaSports Prime Γήπεδο: Τούμπα
Μάγκες, sorry που άνοιξα και poll προβλέψεων, έγινε μόνο για τυπικούς λόγους, αφού ανοίγει σε κάθε ματς.
|
|
|
Post by Englishman4 on Jan 11, 2022 17:42:11 GMT 2
18η Αγωνιστική 2021-22: Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. Ημέρα: Σάββατο 15/01/22 Ώρα: 19:30 Κανάλι: NovaSports Prime Γήπεδο: Τούμπα Μάγκες, sorry που άνοιξα και poll προβλέψεων, έγινε μόνο για τυπικούς λόγους, αφού ανοίγει σε κάθε ματς.
|
|
|
Post by LoGiSe on Jan 11, 2022 18:05:57 GMT 2
Για να μάθεις να μην ανοίγεις άδικα, θα ρίξω ένα διπλό από εδώ μέχρι το Μακεδονία Παλλάς!
|
|
|
Post by southern4 on Jan 12, 2022 15:32:13 GMT 2
Βρήκαμε τώρα και τους πονηρούς, να μας χαλάνε τις ψηφοφορίες.
|
|
|
Post by Snakakis on Jan 15, 2022 10:55:56 GMT 2
Μεγάλο διπλό θα ήθελα σήμερα. Ούτε καν ισοπαλία. Λέτε να κάτσει;
EDIT: Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Η γυναίκα του Καίσαρα κλπ κλπ ή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, μαμώ το ΒΑΚ και τα "ιερά τέρατα' πια.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 15, 2022 22:20:57 GMT 2
Όπως είχα γράψει και για το ματς της Ριζούπολης, πολλά παιχνίδια κρίνονται από μία φάση. Άλλες φορές κρίνονται από μία απόφαση του διαιτητή και άλλες από ένα retcon του VAR . Retcon είναι όρος της αφήγησης στα κόμικς και στο σινεμά. Σημαίνει retroactive continuity και αναφέρεται στην δυνατότητα των σεναριογράφων να σβήνουν και να ξαναγράφουν μια ιστορία που έχει ήδη ειπωθεί. Έτσι και σήμερα το VAR έσβησε δύο λεπτά αγώνα και τα ξαναέγραψε κατά το δοκούν!!!! Με αυτά και με αυτά ο ΠΑΟΚ είναι επισήμως ο γάβρος του Βορρά! Σίχαμα!
|
|
|
Post by LoGiSe on Jan 16, 2022 13:26:35 GMT 2
Και το sdna επίσης επίσημα ο..."Πρωταθλητής" του βορρά. Τα συγχαρητήρια πήγαιναν σε κάποιον σχολιαστή του ΠΑΟΚ που δήλωσε πως ο διαιτητής έκλεψε τον ΟΦΗ και πως τα όσα είδε χθες το βράδυ τον κάνουν να ντρέπονται γιατί του θύμισαν γαύρο...Επίσης στο live του ματς, δεν άφηναν να περάσει κανένα σχόλιιο που δεν ήταν φιλικό προς τον ΠΑΟΚ ή δεν προερχόταν από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ειδικά μετά το πέναλτι, δεν πέρασε τίποτα απ' όσα προσπάθησα να γράψω, όλα μη υβριστικά. Για παράδειγμα ακυρώνει το γκολ και δίνει πέναλτι και γράφω μονολεκτικά "Ντροπή!". Δεν περνάει. Το ξαναγράφω άλλες 2 φορές, δεν περνάει. Γράφω "πέτσινο" δεν περνάει. Κάνω ερώτηση αν το τσατ είναι οπαδικό, δεν περνάει. Ρωτάω αν στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ παίζει μόνος του απόψε ή αν υπάρχει και αντίπαλη ομάδα, δεν περνάει. Ρωτάω σε πόσα τσατ δεν επιτρέπεται οι αντίπαλοι να σχολιάζουν, δεν περνάει. Μετά άρχισε το στόλισμα φυσικά. Αν θυμάμαι καλά το τελευταίο μου σχόλιο πριν φύγω ήταν το "δεν μου λες, μήπως πληρώνεσαι με το σβήσιμο;" Όσο για το ματς, 4 λέξεις έχω να πω. Και οι τυφλοί, είδαν.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 16, 2022 15:33:02 GMT 2
αυτά που γίνονται με τον ΠΑΟΚ και το 29-2 τέρματα που έχουμε στην Τούμπα στα τελευταία 10 χρόνια δεν έχουν προηγούμενο. θεωρώ δεδομένο πώς ο ΠΑΟΚ αξίζει πλέον να είναι η πιο μισητή στην Κρήτη ομάδα, όπως την κατάντησε ο Σαββίδης και οι οπαδοί της, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι πλέον από το χώρο της άκρας δεξιάς. Η κάποτε θρυλούμενη αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δύο ομάδων αποτελεί οριστικά παρελθόν. Στον επόμενο αγώνα στο Γεντι το σύνθημα οφείλει να είναι ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!
και όπως φωνάζαμε κάποτε για τον χάρη ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧ....
|
|
|
Post by Snakakis on Jan 16, 2022 16:08:24 GMT 2
Τα μπαοκια και τον μπαοκ γενικά τους είχα στη ίδια συνομοταξία με το ΠΟΚ. Ανέκαθεν. Ειδικά τα μπαοκια τα σιχάθηκα ένα παραπάνω από την εποχή του Μαραντόνα στην Νάπολι και σε ένα παιχνίδι του Ουεφα στην τούμπα. Είχαν λούσει τον Μαραντόνα στη γωνία του κόρνερ με ότι σκατά υπήρχαν στο μπουρδέλο τους την τούμπα. Από εκείνη την ημέρα, γύφτους τους ανέβαζα και γύφτους τους κατέβαζα. Αν τα σκουλήκια είναι οι τσάτσοι του μαρινάκη τότε οι γύφτοι είναι χειρότεροι κι από τους γαύρους του πειραιά.
Στο χθεσινό παιχνίδι πέρα βέβαια από το σφαγείο του φωτιά, φάνηκε και η ανυπαρξία της ομάδας σαν οντότητα σε ότι έχει να κάνει με το ελληνικό μπουρδελοποδόσφαιρο γενικά. Τα αίσχη που έγιναν σε όλο το ματς αμφιβάλλω αν μπορούν να γίνουν σε άλλες ομάδες και σε τέτοιο βαθμό. Έχουν καταντήσει την ομάδα τον μαλάκα της παρέας με τις γελοίες πράξεις που προβάλλουν για το θεαθήναι και την προσωπική τους προβολή στα ΜΜΕ.
Επίσης τέρμας Βάτερμαν και αμυντικός Πασαλίδης δεν υπάρχουν. Δικό μου συμπέρασμα. Όσο άχρηστοι και ανίκανοι είναι να μοντάρουν οι σαμαράδες και σια μια φυσιολογική ομάδα ποδοσφαίρου, άλλο τόσο είναι ανίκανοι και να την προστατέψουν αν κι όποτε την φτιάξουν.
EDIT: Το SDNA είναι πιο βρώμικο και από τον πρωταθλητή του γαύρου. Στο γαυροσάιτ ξέρεις την ταυτότητα του τουλάχιστον. Σχεδόν ούτε απ' έξω δεν περνάω πάρα πολλά χρόνια ακόμη κι από την εποχή που έγραφε εκεί ο Γρηγοράκης.
|
|
|
Post by LoGiSe on Jan 16, 2022 19:16:37 GMT 2
αυτά που γίνονται με τον ΠΑΟΚ και το 29-2 τέρματα που έχουμε στην Τούμπα στα τελευταία 10 χρόνια δεν έχουν προηγούμενο. θεωρώ δεδομένο πώς ο ΠΑΟΚ αξίζει πλέον να είναι η πιο μισητή στην Κρήτη ομάδα, όπως την κατάντησε ο Σαββίδης και οι οπαδοί της, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι πλέον από το χώρο της άκρας δεξιάς. Η κάποτε θρυλούμενη αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δύο ομάδων αποτελεί οριστικά παρελθόν. Στον επόμενο αγώνα στο Γεντι το σύνθημα οφείλει να είναι ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!! και όπως φωνάζαμε κάποτε για τον χάρη ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧ....
Θεωρώ πως στις πιο μισητές ομάδες προηγούνται οι ομάδες του κέντρου. Βάζελος κατά κύριο λόγο με τα όσα έχει κάνει η παράγκα της Παιανίας εις βάρος μας και συνεχίζει να τα αρνείται, ο γαύρος ακολουθεί ως η ομάδα του κατεστημένου, η ΑΕΚ και μετά παίρνει σειρά η Θεσσαλονίκη, το άλλο κέντρο όσο και να αρνούνται τον χαρακτηρισμό. Τα κέντρα γενικά προσπαθούν πάντα να έχουν την περιφέρεια από κάτω τους για να την εκμεταλλεύονται. Ο ΠΑΟΚ κάνει απέλπιδες προσπάθειες να φτάσει το κατεστημένο, τόσο στο να έχει λόγο σε όσα γίνονται όσο και στο να συναγωνίζεται τους υπόλοιπους στον επηρεασμό του ποδοσφαιρικού και πολιτικού περιβάλλοντος.
Επίσης τέρμας Βάτερμαν και αμυντικός Πασαλίδης δεν υπάρχουν. Δικό μου συμπέρασμα. Όσο άχρηστοι και ανίκανοι είναι να μοντάρουν οι σαμαράδες και σια μια φυσιολογική ομάδα ποδοσφαίρου, άλλο τόσο είναι ανίκανοι και να την προστατέψουν αν κι όποτε την φτιάξουν. EDIT: Το SDNA είναι πιο βρώμικο και από τον πρωταθλητή του γαύρου. Στο γαυροσάιτ ξέρεις την ταυτότητα του τουλάχιστον. Σχεδόν ούτε απ' έξω δεν περνάω πάρα πολλά χρόνια ακόμη κι από την εποχή που έγραφε εκεί ο Γρηγοράκης.
Συμφωνώ για Βάτερμαν και Πασαλίδη. Στην περίπτωση του Πασαλίδη, κάθε ματς και χειρότερος. Το τελευταία που παρατήρησα, ο τύπος δεν μπορεί να τρέξει. Επίσης να προσθέσω πως είναι αν δεν κάνω λάθος η 3η φορά που βλέπω τον Φαν Κανένιος να βγαίνει απέναντι στο τέρμα και να καταφέρνει να μην προλαβαίνει καν να σουτάρει αφού σε όλες τις φάσεις τον προλαβαίνει κάποιος αμυντικός. Αν ήταν καράβι, στο λιμάνι πάντως δεν θα έμπαινε. Ο τύπος σέρνεται και δεν γνωρίζει τι είναι η στροφή. Όσο για το sdna...Αυτοπρομοτάρουν την πολυφωνία τους όταν στην ουσία την πολεμάνε. Επιτρέπουν σε γαύρους, βάζελους και χανουμάκια να σχολιάζουν και κόβουν τα σχόλια στον ΟΦΗ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πως το κόμπλεξ τους έχει χτυπήσει ταβάνι, το έχει τρυπήσει και πάει για στρατόσφαιρα. Ο Γρηγοράκης γράφει ακόμα εκεί, "Στις γρήγορες" πρώτη σελίδα. Αν θυμάμαι καλά άρθρα δεν έγραψε ποτέ...
|
|
|
Post by Snakakis on Jan 16, 2022 20:04:44 GMT 2
Χωρίς πλάκα. Έχω για σημαία ακόμη και πριν από την εποχή που ανακατευόμουνα με τα συνδεσμιακά το "από τη Ντία και πάνω, όλοι στο διάολο". Όλοι τους κυριολεκτικά. Πάντως τα καμώματα του μπαοκ με κάνουν να θυμάμαι κάτι που είχε πει ο Κηλαιδόνης για τον Σαββόπουλο. Μοιάζει είπε με κάποιον που κοιτάζει το πάρτυ από την κλειδαρότρυπα και βρίζει όλους τους καλεσμένους μέχρι που τον κάλεσαν και αυτόν μέσα. Και τότε όλα άλλαξαν.
|
|
|
Post by LoGiSe on Jan 17, 2022 13:15:21 GMT 2
|
|
|
Post by Snakakis on Jan 17, 2022 17:13:03 GMT 2
Να συνεχίσει ο γρόθος ο πουρσανίδης να παίρνει πίπες και χειραψίες από τον κάθε καργιόλη φιλοξενούμενο. Έτσι θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο θεατρίνος του κώλου.
|
|
|
Post by southern4 on Jan 18, 2022 16:38:54 GMT 2
1. To ματς τινάχτηκε στον αέρα, από μία φάση που υποτίθεται είναι εύκολη και ξεκάθαρη. Κατ'εμέ, δεν είναι πέναλτι, αλλά, όπως έχω μάθει σε τούτην τη χώρα, αν οι φανέλες ήταν αντίστροφα, όλος ο οργανισμός τού ΠΑΟΚ θα υποστήριζε ότι δεν είναι πέναλτι και, αντίστοιχα, πολλοί από τους δικούς μας ότι είναι. Επομένως, κρατώντας την κρίση μου όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστη, θεωρώ ότι το χειρότερο δεν είναι το ποιος έχει δίκιο, αλλά η δυσωδία σε αυτήν τη χώρα (και δη, στο ποδόσφαιρό της, ανέκαθεν), που μεταφράζει πάντοτε τους κανονισμούς κατά το δοκούν, για την εύνοια του ισχυρού. Ακόμα και το ΒΑΡ στα χέρια τού Έλληνα έχει διαμορφωθεί με τρόπο ποιητικό!
2. Η ομάδα μέχρι το 55', ήταν ΠΕΡΗΦΑΝΑ καλή. Πράγματι, δεν κάναμε κάνα ματς που χρήζει δάφνες, αλλά κάναμε ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να το πάμε εκεί που θέλουμε. Κοιμισμένος ρυθμός, έλεγχος τού κέντρου, προσεκτικοί ανασταλτικά στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, σωστές αλληλοκαλύψεις και, κυρίως, προσπάθεια δημιουργίας παιχνιδιού και όχι καταστροφής του. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο ΟΦΗ έκλεινε -πολύ ευχάριστα- στόματα!
3. Ναι, μεν, σε βγάζει από τα ρούχα σου μία αδικία που πετάει τους κόπους σου στο κενό μονοκοπανιάς, όμως είσαι επαγγελματίας (ποδοσφαιριστής, προπονητής, κ.ο.κ.) και οφείλεις να συνεχίσεις! Ο Νιόπλιας και σύσσωμη η ομάδα τα παράτησαν! Πέταξαν λευκή πετσέτα! Έδωσαν δικαιώματα, όχι μόνο εξωαγωνιστικά με τις μαλακίες που έκαναν, αλλά και στον ΠΑΟΚ να λέει "μα ήσασταν για τέσσερα γκολ" με τόσες ευκαιρίες μετά και ανυπαρξία από μέρους μας. Κατά τη γνώμη μου, αδικαιολόγητο. Υπολοιπόντουσαν 35 λεπτά! Όπως και να 'χει, πάντως, η γεύση που έμεινε είναι τουλάχιστον ότι τους παίξαμε στα ίσια. Δεν είναι και λίγο.
4. Πριν μιλήσω για τους υπολοίπους. Φαν Ντάινεν, αγόρι μου, την παλεύεις? Είναι δυνατόν να βγαίνεις τετ α τετ με τόσο μεγάλο πλεονέκτημα και να μην καταφέρνεις να κάνεις τελική? Όχι, παιδιά! ΔΕΝ είναι η κακιά στιγμή, ούτε "συμβαίνουν αυτά". Αυτός είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ τού επιθετικού! Δεν είπαμε να σκοράρεις, είπαμε να βγάλεις τελική!!! Είμαστε ικανοποιημένοι με τα λίγα κι εσύ δεν προσφέρεις ούτε αυτά, ρε φίλε!
5. Άαααααλλος Ολλανδός από 'κει. Βάτερμάν μου, συμφωνώ ότι είναι δύσκολη μπαλιά. Συμφωνώ ότι πολλοί τερματοφύλακες κάνουν λάθη που κοστίζουν γκολ. Συμφωνώ ότι όλοι έχουν τις σκοτεινές στιγμές τους. Αλλά, ρε κούκλε μου, ούτε να την αγγίξεις? Έρμπολ στο διώξιμο? Μα δεν είπαμε να καταφέρεις να τη διώξεις! Αν ήθελες ας το έτρωγες κιόλας! Αλλά ούτε στραβοκλωτσιά? Ούτε άγγιγμα? Είχες όλον τον χρόνο να την κλωτσήσεις, ακόμα και λίγο! Δε μπορώ να διανοηθώ ότι η εντολή από το κεφάλι βγήκε στο πόδι με τόσο ράντομ τρόπο! Έλεος! Σε ευχαριστούμε και σπίτι σου.
6. Πασαλίδη, ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Ντροπιαστικός παίκτης σε όλα τα επίπεδα.
7. Ρε μπαγάσα Κλάτενμπεργκ! Κομμένα λέει τα βίντεο? Ρε τρελέ, πως τους πετσόκοψες έτσι? Ρε είσαι και γαμώ τους τύπους!
|
|
|
Post by LoGiSe on Jan 18, 2022 21:55:05 GMT 2
1. To ματς τινάχτηκε στον αέρα, από μία φάση που υποτίθεται είναι εύκολη και ξεκάθαρη. Κατ'εμέ, δεν είναι πέναλτι, αλλά, όπως έχω μάθει σε τούτην τη χώρα, αν οι φανέλες ήταν αντίστροφα, όλος ο οργανισμός τού ΠΑΟΚ θα υποστήριζε ότι δεν είναι πέναλτι και, αντίστοιχα, πολλοί από τους δικούς μας ότι είναι. Επομένως, κρατώντας την κρίση μου όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστη, θεωρώ ότι το χειρότερο δεν είναι το ποιος έχει δίκιο, αλλά η δυσωδία σε αυτήν τη χώρα (και δη, στο ποδόσφαιρό της, ανέκαθεν), που μεταφράζει πάντοτε τους κανονισμούς κατά το δοκούν, για την εύνοια του ισχυρού. Ακόμα και το ΒΑΡ στα χέρια τού Έλληνα έχει διαμορφωθεί με τρόπο ποιητικό! 2. Η ομάδα μέχρι το 55', ήταν ΠΕΡΗΦΑΝΑ καλή. Πράγματι, δεν κάναμε κάνα ματς που χρήζει δάφνες, αλλά κάναμε ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να το πάμε εκεί που θέλουμε. Κοιμισμένος ρυθμός, έλεγχος τού κέντρου, προσεκτικοί ανασταλτικά στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, σωστές αλληλοκαλύψεις και, κυρίως, προσπάθεια δημιουργίας παιχνιδιού και όχι καταστροφής του. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο ΟΦΗ έκλεινε -πολύ ευχάριστα- στόματα! 3. Ναι, μεν, σε βγάζει από τα ρούχα σου μία αδικία που πετάει τους κόπους σου στο κενό μονοκοπανιάς, όμως είσαι επαγγελματίας (ποδοσφαιριστής, προπονητής, κ.ο.κ.) και οφείλεις να συνεχίσεις! Ο Νιόπλιας και σύσσωμη η ομάδα τα παράτησαν! Πέταξαν λευκή πετσέτα! Έδωσαν δικαιώματα, όχι μόνο εξωαγωνιστικά με τις μαλακίες που έκαναν, αλλά και στον ΠΑΟΚ να λέει "μα ήσασταν για τέσσερα γκολ" με τόσες ευκαιρίες μετά και ανυπαρξία από μέρους μας. Κατά τη γνώμη μου, αδικαιολόγητο. Υπολοιπόντουσαν 35 λεπτά! Όπως και να 'χει, πάντως, η γεύση που έμεινε είναι τουλάχιστον ότι τους παίξαμε στα ίσια. Δεν είναι και λίγο. 4. Πριν μιλήσω για τους υπολοίπους. Φαν Ντάινεν, αγόρι μου, την παλεύεις? Είναι δυνατόν να βγαίνεις τετ α τετ με τόσο μεγάλο πλεονέκτημα και να μην καταφέρνεις να κάνεις τελική? Όχι, παιδιά! ΔΕΝ είναι η κακιά στιγμή, ούτε "συμβαίνουν αυτά". Αυτός είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ τού επιθετικού! Δεν είπαμε να σκοράρεις, είπαμε να βγάλεις τελική!!! Είμαστε ικανοποιημένοι με τα λίγα κι εσύ δεν προσφέρεις ούτε αυτά, ρε φίλε! 5. Άαααααλλος Ολλανδός από 'κει. Βάτερμάν μου, συμφωνώ ότι είναι δύσκολη μπαλιά. Συμφωνώ ότι πολλοί τερματοφύλακες κάνουν λάθη που κοστίζουν γκολ. Συμφωνώ ότι όλοι έχουν τις σκοτεινές στιγμές τους. Αλλά, ρε κούκλε μου, ούτε να την αγγίξεις? Έρμπολ στο διώξιμο? Μα δεν είπαμε να καταφέρεις να τη διώξεις! Αν ήθελες ας το έτρωγες κιόλας! Αλλά ούτε στραβοκλωτσιά? Ούτε άγγιγμα? Είχες όλον τον χρόνο να την κλωτσήσεις, ακόμα και λίγο! Δε μπορώ να διανοηθώ ότι η εντολή από το κεφάλι βγήκε στο πόδι με τόσο ράντομ τρόπο! Έλεος! Σε ευχαριστούμε και σπίτι σου. 6. Πασαλίδη, ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Ντροπιαστικός παίκτης σε όλα τα επίπεδα. 7. Ρε μπαγάσα Κλάτενμπεργκ! Κομμένα λέει τα βίντεο? Ρε τρελέ, πως τους πετσόκοψες έτσι? Ρε είσαι και γαμώ τους τύπους! Οι Ολλανδοί δεν το έχουν με το μπάσκετ, γι' αυτό και τα πολλά έρμπολ. Ασυναγώνιστος ο Κανένιος πάντως, δεν τον φτάνει κανείς στα έρμπολ.
|
|