|
Post by Englishman4 on Mar 29, 2021 12:05:07 GMT 2
Μια χαρά το βρίσκω όπως είμαστε τώρα. Δεν θεωρώ ότι χρειαζόμαστε το έναυσμα των άρθρων "επίσημων" αρθρογράφων για να ανταλλάσσουμε απόψεις. Όποιος θέλει μπορεί να γράφει κι εδώ ότι θέλει, όπως το θέλει κι όσο μεγάλο κείμενο θέλει.
|
|
|
Post by LoGiSe on Mar 29, 2021 16:52:18 GMT 2
καλήμερα αδέρφια ομιλητές έμενα η γνώμη μου είναι ότι σαν οπαδοί χρειαζόμαστε ένα σαιτ σαν το οficrete άλλα χωρίς συνδρομές οπού όλοι μας θα μπορούμε να γράφουμε άνετα και ελεύθερα την γνώμη μας χωρίς βεβαία να βρίζουμε ξέρω πως είναι δύσκολο να γίνει γτ υπάρχουν δυο βασικά προβλήματα το ένα είναι ο χρόνος και το δεύτερο είναι το οικονομικό κομμάτι στο πρώτο δεν έχω κάτι να πρωτινό στο δεύτερο θα μπορούσαμε να βάλουμε να κάνει οποίος θέλει μια δωρεά για τα έξοδα 1 ευρό να σου κάνουν δωρεά βγήκαν τα έξοδα σου... Βαλε και της διαφημισεις που θα ερθουν σιγα σιγα και μετα το σαιτ θα πάρει το δρόμο του... θα ήθελα οποίος θα ήθελε να ανοίξουμε την συζήτηση να δούμε εάν μπορούμε να το κάνουμε.... Δεν νομίζω να τους απασχολεί αυτή η περίπτωση. Αν επιθυμούσαν κάτι τέτοιο, θα το είχαν συζητήσει και θα είχαν κάνει μια πρόταση σε όσους συμμετείχαν στα σχόλια της σελίδας. Θα ζητούσαν δηλαδή οικονομική υποστήριξη και αναλόγως την ανταπόκριση θα προχωρούσαν σε συνδρομές ή θα έμεναν με τις δωρεές. Η επιλογή τους ήταν να πάνε απ' ευθείας σε συνδρομές, ενδεικτικό των προθέσεων τους. Μετά από αυτή την απόφαση τους και αφού προηγουμένως είχαν πλήρως υιοθετήσει τις θέσεις της ΠΑΕ ενάντια στον κόσμο της ομάδας σε σημείο να βγάζουν τρελούς όσους έβλεπαν την καταστροφή να έρχεται, δεν νομίζω πως υπάρχει πια θέμα στήριξης τους. Τουλάχιστον όχι από τη μεριά μου. Να γράφω ήπια τις θέσεις μου και να μου την πέφτει ο κάθε παλαμάκιας επειδή δεν πρέπει να μιλάω μη...φύγει ο Μπούσης, να χάφτω πλύση εγκεφάλου ολημερής και να τους στηρίζω κιόλας, πάει πολύ.
|
|
|
Post by Englishman4 on Mar 29, 2021 17:08:52 GMT 2
Αργά ή γρήγορα εδώ θα γράφουν οι περισσότεροι. Ειδικά αν συνεχιστούν οι σφαλιάρες θα πάμε στο γρήγορα. Στην απευκταία δε περίπτωση που πέσουμε στη βήτα θα γράφουμε αλλά και θα διαβάσουμε πάρα μα πάρα πολλά εδώ στο OFIbook.
|
|
|
Post by southern4 on Mar 29, 2021 17:45:14 GMT 2
Άλλο το να πέσεις επειδή "πρέπει για να ξεβρωμέσεις" ή "σε ρίχνουν τα λαμόγια που καταχρεώνουν την ομάδα" και άλλο αν πέσουμε τώρα, με τη διοίκηση, όπως λέμε, των ονείρων μας, με τόσους ποδοσφαιρανθρώπους και έναν επιχειρηματία που μπορεί να εγγυηθεί την οικονομική ευρωστία στο τιμόνι, κτλ. Στο πρώτο μπορώ να το καταλάβω και πες είναι για καλό, στο δεύτερο είναι όλη δική μας η πορτοκαλάδα! ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ, δίχως καμία δικαιολογία πλέον! Γι' αυτό, Englishman μου, δε θέλω να το σκέφτομαι ούτε για αστείο. Θα είναι μεγαλύτερο από έγκλημα, ακόμα κι αν φτιάξουμε κι άλλο χλοοτάπητα στο ΒΑΚ ή εγκριθεί τεράστιο κονδύλι για το στέγαστρο τού γηπέδου ή ό,τι άλλη πίπα θα δοθεί βάση τότε.
|
|
|
Post by Englishman4 on Mar 29, 2021 17:52:09 GMT 2
Άλλο το να πέσεις επειδή "πρέπει για να ξεβρωμέσεις" ή "σε ρίχνουν τα λαμόγια που καταχρεώνουν την ομάδα" και άλλο αν πέσουμε τώρα, με τη διοίκηση, όπως λέμε, των ονείρων μας, με τόσους ποδοσφαιρανθρώπους και έναν επιχειρηματία που μπορεί να εγγυηθεί την οικονομική ευρωστία στο τιμόνι, κτλ. Στο πρώτο μπορώ να το καταλάβω και πες είναι για καλό, στο δεύτερο είναι όλη δική μας η πορτοκαλάδα! ΜΙΚΡΑΙΝΕΙΣ, δίχως καμία δικαιολογία πλέον! Γι' αυτό, Englishman μου, δε θέλω να το σκέφτομαι ούτε για αστείο. Θα είναι μεγαλύτερο από έγκλημα, ακόμα κι αν φτιάξουμε κι άλλο χλοοτάπητα στο ΒΑΚ ή εγκριθεί τεράστιο κονδύλι για το στέγαστρο τού γηπέδου ή ότι άλλη πίπα θα δοθεί βάση τότε. Μα την ίδια λογική έχω κι εγώ. Όταν ενσυνείδητα οδηγήσαμε την ομάδα στην βήτα για το περιβόητο πια "γενικό ξεβρώμεσμα", είχαμε η πλειοψηφία ένα ρομαντικό και γιατί όχι ΤΙΜΙΟ όραμα. Τώρα αν τελικά φουντάρουμε το κρίμα όλο στους αποδεδειγμένα πια ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ του ΒΑΚ και στα όποια δεκανίκια τους. Ειδικά σε αυτούς που διατυμπανίζουν ότι δεν τους χαλάει η βήτα αρκεί που έχουμε στο τιμόνι αυτούς που έχουμε. Η ξεφτίλα και το πισωγύρισμα σε χρονιές του '60 πια θα είναι για τον ΟΦΗ. Ξεκάθαρα και χωρίς εισαγωγικά.
|
|
|
Post by southern4 on Mar 29, 2021 18:10:18 GMT 2
Μα την ίδια λογική έχω κι εγώ. Το ξέρω. Επηύξησα, δεν αντιτέθηκα.
|
|
|
Post by aimilios on Mar 30, 2021 10:34:13 GMT 2
Δεκτά τα επιχειρήματα σας για το 'πολεμικο' κλίμα, αλλά γνώμη μου είναι πως είναι διαφορετικό να κράζεις τον παντογνώστη Ιησού Σβώκο, τον άλλον που τα ξέρει όλα πάντα από πριν και δεν μπορεί να μιλήσει (αυτόν ντε με τα σάιτ που εδρεύουν στην Κύπρο και με τα κονέ με τους μανατζαραιους) ή τον άλλον που είναι κολλητός από τον μπιγκ μακ μέχρι τον τελευταίο σεκιουριτά και άλλο να βρίζεις το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ τον Γιαννάκη τον πι, που γλύφει μπας και βγάλει καμία σελφι με κάνα παπακαράφλα..
|
|
|
Post by aimilios on Mar 30, 2021 10:39:56 GMT 2
Επίσης καλό θα ήταν να δημιουργηθεί νέο θρέντ στο οποίο να ποστάρονται τα άρθρα του οφικριτ. Αυτό θα βοηθήσει στο να γίνεται σχολιασμός από εμάς που εκδιωχθήκαμε χωρίς να δίνουμε κλίκς στην μπίζνα τους
|
|
|
Post by Englishman4 on Mar 30, 2021 12:20:06 GMT 2
Επίσης καλό θα ήταν να δημιουργηθεί νέο θρέντ στο οποίο να ποστάρονται τα άρθρα του οφικριτ. Αυτό θα βοηθήσει στο να γίνεται σχολιασμός από εμάς που εκδιωχθήκαμε χωρίς να δίνουμε κλίκς στην μπίζνα τους Δεν νομίζω ότι υπάρχει περιορισμός από το OFIbook ως προς το τι μπορεί να ποστάρει κάποιος ή τι καινούργια ενότητα να ανοίξει. Πιστεύω ότι αν κάποιο μέλος βρει ενδιαφέρον ένα οποιοδήποτε άρθρο κι από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, μπορεί να το ανεβάσει εδώ κι όποιος θέλει να το σχολιάσει. Απλά πράγματα μου φαίνονται.
|
|
|
Post by LoGiSe on Mar 30, 2021 16:30:26 GMT 2
Επίσης καλό θα ήταν να δημιουργηθεί νέο θρέντ στο οποίο να ποστάρονται τα άρθρα του οφικριτ. Αυτό θα βοηθήσει στο να γίνεται σχολιασμός από εμάς που εκδιωχθήκαμε χωρίς να δίνουμε κλίκς στην μπίζνα τους Για να ποστάρουμε άρθρα, δεν θα πρέπει πρώτα να τους δώσουμε κλικς; Για μένα το κυριότερο όλων είναι πως το oficrete απέκλινε από τον κόσμο του ΟΦΗ και ακολούθησε παράλληλη πορεία με την ΠΑΕ. Για τα κλικς χέστηκα, εντελώς όμως. Ας πάρουν όσα θέλουν. Εκφραστές όμως του κόσμου του ΟΦΗ δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν με τέτοια στάση.
|
|
|
Post by LoGiSe on Apr 12, 2021 17:16:23 GMT 2
Ανασύρω το θέμα με το oficrete. Από τα πρώτα βήματα του σάιτ έχουμε αυτόν που συμπληρώνει τον ΤζονΓΤΠ. Το έτερον του ήμισυ. Τον άλλο αρχιγλύφτη, αυτόν που δεν ξέρω τι παίρνει και τα μισά του άρθρα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αν πίνει θα του έλεγαν να μη γράφει άρθρα υπό την επήρεια του αλκοόλ, μόνο ξεμέθυστος! Μύρωνας Κανάκης. Ο τύπος που προσπάθησε, ομολογουμένως συγκινητικά, να γίνει Ο πρωταθλητής στο γλύψιμο στο oficrete. Ξεκίνησε τα άρθρα του με τον υπέρογκο νέο φραγκάτο ιδιοκτήτη, χορηγό των μπακς από το αμέρικα (οι ψωνισμένοι έχουν μεγάλη και αυτόματη συμπάθεια στο αμέρικα κι ας μην έχουν ιδέα). Μετά συνέχισε τα σορολόπ με την αλάνθαστη τριάδα με τα παράσημα που δεν πήγε στην Ρεάλ, στο Μάντσεστερ ή στο Παρίσι και προτίμησε τον ΟΦΗ, μετά με την άψογη σε λειτουργία ΠΑΕ και φυσικά μετά από τόσο γλύψιμο έρχεται αυτόματα η αυθυποβολή και ξαφνικά γράφει και για...πρωτάθλημα. Στη μέση της σεζόν υιοθέτησε τη θέση του ΤζονΓΤΠ πάνω κάτω περί τραυματισμών και διαιτητών, πέρασε μια εποχή που σχεδόν ταυτίστηκε με Σμπώκο και προς το τέλος εμφάνισε μια επιφανειακή κριτική διάθεση. Δεν την εννοούσε φυσικά, απλά προσπάθησε να μη βρεθεί εντελώς εκτός κλίματος. Είχαν ήδη αρχίσει τα σχόλια κάτω από τα άρθρα του που του θύμιζαν τι έγραφε στο παρελθόν. Προσπάθησε με λίγα λόγια να μαζέψει τα ασυμάζευτα για να μπορεί να πει 5 κουβέντες αργότερα πως κι αυτός τα "έλεγε". Η 100% αστοχία του δεν σβήνει. Είναι το λιγότερο ένας άσχετος από μπάλα που το παίζει σχετικός για να γίνει κι αυτός "σημαντικός" όπως ο ΤζονΓΤΠ. Την περίοδο που ταυτιζόταν με τον Σμπώκο μιλούσε για τον Κοροβέση, λες και ήταν ο Ρομπέρτο Κάρλος και από κοντά για τα υπόλοιπα παλτά. Είναι επίσης άρχοντας της κωλοτούμπας, κάποια ψήγματα του χαρακτήρα του είχαμε δει στα σχόλια του Σνακάκη στο oficrete. Μιλάμε για μεγάλο ψώνιο. Ο ΤζονΓΤΠ τουλάχιστον είναι ο ίδιος βλακάκος χωρίς κωλοτούμπες, αυτά που πίστευε τα πιστεύει ακόμα! Αυτός λοιπόν ο ΤΙΠΟΤΑΣ ασχολείται με μας όπου μπορεί και όπου τον παίρνει. Από το oficrete καραγκιοζάκο δεν πήραμε πόδι. Σταμάτα την παραπληροφόρηση κατά μέρους, κι ας είναι αυτή η παραπληροφόρηση αυτό που μονίμως σε χαρακτηρίζει. Δεν θα φεύγαμε και δεν θα σας αδειάζαμε τη γωνιά για να μιλάτε και να...αυτοσχολιαζόσαστε αναμεταξύ σας αν δεν βρίσκατε τη γελοία δικαιολογία με τις συνδρομές. Όχι θα καθόμασταν να συμμετέχουμε στο γλύψιμο, να διαβάζουμε μόνο ψέματα, να διαστρεβλώνονται τα γεγονότα, να παρατηρούμε τις κωλοτούμπες σας και στο τέλος να σας επιβραβεύουμε κιόλας με την παρουσία και την συνδρομή μας! Να σας ενισχύουμε οικονομικά ώστε να συνεχίσετε!!! Μας διώξατε γιατί δεν μας θέλατε, τέτοιες διαθέσεις είχατε δείξει καιρό τώρα άλλωστε. Μας διώξατε γιατί δεν ταιριάζαμε με εσένα και κάτι άλλες υπηρέτριες της ΠΑΕ. Μας διώξατε γιατί σας χαλούσαμε τα σχόλια! Εσείς οι πριμαντόνες (όπως επιβεβαίωσε και ο φίλος σου ο Σνακάκης) θέλετε κοινό που έχει σάλιο για γλύψιμο, αλλιώς δεν έχετε λόγο ύπαρξης. Σας βόλεψε, ξεφορτωθήκατε τα σχόλια που σας υπενθύμιζαν τις μαλακίες που λέγατε για τόσο πολύ καιρό. Αφού λοιπόν γουστάρεις Αμέρικα, πάρε ένα Αβραάμ Λίνκολν. "You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time."
Κατάλαβες κουτοπόνηρε;Εμείς είμαστε εδώ, δεν φύγαμε και δεν μας έκλεισες το στόμα ποτέ. Όταν χρειάζεται θα τα ακούς, όπως και ο κάθε κωλοτούμπας που το γλύψιμο το έχετε εργολαβία και το μόνο που σας ενδιαφέρει δεν είναι το καλό της ομάδας αλλά το δικό σας προσωπικό σας συμφέρον. Προσκαλώ λοιπόν αυτόν τον τίποτα να βγει από τις φούσκες του που τα χώνει προστατευμένος να έρθει να μας τα πει κι εμάς εδώ πέρα να τον στολίσουμε αναλόγως. Απροστάτευτος όπως ήμασταν κι εμείς στο oficrete. Απροστάτευτος μεν αλλά χωρίς συνδρομές δε. Κάνε μια βόλτα να σε περιποιηθούμε δημοκρατικά. Γιατί εμείς μπορεί να είμαστε εξυπνάκηδες όπως λες αλλά η διαφορά μας είναι πως είμαστε δημοκράτες εξυπνάκηδες και θα τα πεις ελεύθερα. Ούτε συνδρομές θα βάλουμε στη μέση, ούτε προστασίες. Θα απαντήσουμε σε κάθε σχόλιο σου με επιχειρήματα και θα σου υπενθυμίσουμε τα γραφόμενα σου. Αν τολμάς, εδώ είμαστε.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 12, 2021 17:34:27 GMT 2
Δεκτά τα επιχειρήματα σας για το 'πολεμικο' κλίμα, αλλά γνώμη μου είναι πως είναι διαφορετικό να κράζεις τον παντογνώστη Ιησού Σβώκο, τον άλλον που τα ξέρει όλα πάντα από πριν και δεν μπορεί να μιλήσει (αυτόν ντε με τα σάιτ που εδρεύουν στην Κύπρο και με τα κονέ με τους μανατζαραιους) ή τον άλλον που είναι κολλητός από τον μπιγκ μακ μέχρι τον τελευταίο σεκιουριτά και άλλο να βρίζεις το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ τον Γιαννάκη τον πι, που γλύφει μπας και βγάλει καμία σελφι με κάνα παπακαράφλα.. αδελφέ, τα είπες όλα...
|
|
|
Post by Englishman4 on Apr 12, 2021 17:35:44 GMT 2
Δεν έχω λόγους να γυρνάω εκεί μέσα αλλά ρε συ τον πετσόκοψες άλλη μια φορά και συ, μετά τον Σνακάκη. Θυμάμαι πολύ καλά τι του είχε γράψει (Μενεγάκη την είχε δει μια κοπανιά) αλλά μούγκα ο Μύρων. Η πλάκα είναι ότι ψάχνουν λόγους να "μας την λένε". Λίγο προσεχτικά να διάβαζαν τι ακριβώς είπε ο Ζιλμπέρτο δεν θα τους έβγαζα-βγάζαμε μαλάκες με πατέντα. Για ακαδημίες και μόνο είπε ο Βραζιλιάνος. Ούτε για διοικητικές ή οργανωτικές ικανότητες μίλησε, ούτε για γαμάτο CEO. Αλλά είπαμε. Το κόμπλεξ εκεί πέρα χτυπάει κόκκινο (για να μη γράψω τίποτα άλλο βαρύτερο). Για τον επίλογο σου συμφωνώ κι επαυξάνω. If you dare mister, here we are, έτσι να τονίσουμε λίγο και το american style, ναούμε.
|
|
|
Post by priest26 on Apr 12, 2021 18:07:58 GMT 2
Στην ουσία με το να λένε η παντογνώστες ότι μας έδιωξαν παραδέχονται εν μέσω πλην σαφώς ότι την συνδρομή την έβαλαν γτ δεν θέλουν σχόλια η πανηλίθιοι αχ θεέ μου τι άλλο θα δούμε ακόμα από τους γλυφτες......
|
|
|
Post by LoGiSe on Apr 26, 2021 2:56:36 GMT 2
Στο ίδιο μοτίβο ο πρωταθλητής του γλυψίματος. Στο πρόσφατο άρθρο του γράφει. Για τον ισόβιο πρωταθλητή του γλυψίματος όχι μόνο υπάρχει πρότζεκτ και εξελίσσεται, το αποθεώνουν κιόλας οι μεγαλύτεροι επικριτές του! Μιλάει ο τύπος που μόλις η ομάδα του έκανε την 2η νίκη της στα μπαράζ και την 7η της σεζόν συνολικά, έγραψε αυτό! Μάλιστα! Θα πίνει το κρασάκι του "καμαρώνοντας" τον ΟΦΗ των 5+2 νικών ο Ολλανδός. Θα "καμαρώνει" Μια νίκη που του δίνει οξυγόνο στα playout παραμονής ο Ολλανδός, λες και πάμε για πρωτάθλημα! Τον οποίο Ολλανδό ο Κανάκης, ζήτημα να έχει επίγνωση για το ποιος ήταν και πως λεγόταν. Γι' αυτό και η επιμονή να τον αποκαλεί "Γκέραλντ" και όχι Γκέραρντ όπως ήταν το επίθετο του Eugene Gerards. Βγάλαμε όλοι το σίγμα στο τέλος αλλά το λάμδα του Κανάκη είναι το ίδιο που έλεγαν ακόμα το 1985, πιθανότατα γιατί ποδοσφαιρικά ο Κανάκης βρίσκεται ακόμα στο 1985. Μια άλλη εκδοχή είναι να έχει το ίδιο κόλλημα με το λάμδα που έχουν αρκετοί...ορεσίβιοι που μετατρέπουν όλα τα ρο σε λάμδα. Από κάτω βέβαια του τη λέει μέχρι και ο...Μιχελάκης, μιλάμε από τη μία για κατάντια Μιχελάκη που εμφανίζεται τώρα να γράφει αυτά που γράφαμε εδώ και μήνες, και από την άλλη για τρομερή κατάντια Κανάκη που του τη λέει μέχρι και ο Μιχελάκης!
|
|