|
Μπάκιτς
Sept 26, 2024 14:05:23 GMT 2
Post by LoGiSe on Sept 26, 2024 14:05:23 GMT 2
Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς, εγώ όμως βλέπω κάτι που κάνει μπαμ από μακριά. Συνεχώς παρατηρώ τελευταία την τρομερή πτώση στην απόδοση του Μπάκιτς. Δεν είναι πια ούτε ο μισός παίκτης από αυτόν που ήρθε. Συνεχή λάθη, συνεχείς λάθος μεταβιβάσεις, ακόμα και στα 3 μέτρα, φυσική κατάσταση σε μαύρα χάλια και ολική απουσία διάθεσης. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Νομίζω πως το παρατηρούν και στην ομάδα και ο παίκτης δεν γίνεται να μην έχει πάρει το μήνυμα, γιατί πολλές φορές τον έχει στον πάγκο ο Δέλλας. Φαίνεται πως δεν υπάρχει μόνο καπνός στην περίπτωση του...
|
|
|
Μπάκιτς
Sept 26, 2024 14:53:31 GMT 2
Post by southern4 on Sept 26, 2024 14:53:31 GMT 2
Μα δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτό πρέπει να είναι ανησυχητικό! Το έχουμε δει με άπειρους παίκτες που μετά από λίγο αναρωτιόμαστε αν "ξέχασαν τη μπάλα? Τι τους έπιασε?"...
Εγώ νομίζω ότι είναι κάτι πιο φυσιολογικό. Κακά τα ψέματα, είσαι σε μία μεσαία ομάδα ελληνικού πρωταθλήματος. Τι τρομερό στόχο να έχει? θέσεις 6-12! Το οποίο και στον ΟΦΗ επιτυγχάνεται σχεδόν πανεύκολα. Επομένως, τα παικτάκια αυτά δεν έχουν κίνητρο! Γιατί να δουλέψουν παραπάνω? Γιατί να παίξουν παραπάνω? Γιατί να παλέψουν παραπάνω? Αντίστοιχα, γιατί να μην επαναπαυθούν στο συμβόλαιό τους? Γιατί να ρισκάρουν τραυματισμό? Γιατί να μη χαρούν τις ομορφιές του νησιού που έρχονται?
Είναι αντίστοιχο με το άλλο που αναρωτιόμαστε "γιατί η ομάδα ξεκινάει καλά και μετά τα χαλάει όλα?"... Μα διότι έχει πιάσει τον στόχο! Έχει πάει μια χαρά, γιατί να μην αράξει? Επειδή έτσι το προστάζει ο southern ή ο LoGiSe?
Συγγνώμη, αλλά στη θέση τους το ίδιο θα έκανα. Είτε με έλεγαν Λουίς Φελίπε, είτε Μπάκιτς, είτε Πέρσον.
|
|
|
Μπάκιτς
Sept 26, 2024 15:15:33 GMT 2
Post by Snakakis on Sept 26, 2024 15:15:33 GMT 2
Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς, εγώ όμως βλέπω κάτι που κάνει μπαμ από μακριά. Συνεχώς παρατηρώ τελευταία την τρομερή πτώση στην απόδοση του Μπάκιτς. Δεν είναι πια ούτε ο μισός παίκτης από αυτόν που ήρθε. Συνεχή λάθη, συνεχείς λάθος μεταβιβάσεις, ακόμα και στα 3 μέτρα, φυσική κατάσταση σε μαύρα χάλια και ολική απουσία διάθεσης. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Νομίζω πως το παρατηρούν και στην ομάδα και ο παίκτες δεν γίνεται να μην έχει πάρει το μήνυμα, γιατί πολλές φορές τον έχει στον πάγκο ο Δέλλας. Φαίνεται πως δεν υπάρχει μόνο καπνός στην περίπτωση του... Μάλλον "φωνάζει" για ανανέωση ή έχει ήδη βρει αλλού λιμάνι.
|
|